Cultura

Activitats per a celebrar la festivitat de Santa Cecilia

Cartell de l'exposició sobre els 125 anys d'història de la Societat Lírica i Musical de Benissa
Cartell de l’exposició sobre els 125 anys d’història de la Societat Lírica i Musical de Benissa

La Societat Lírica i Musical de Benissa, en col·laboració amb la Regidoria de Cultura, ha programat una sèrie d’activitats i concerts, amb motiu de la celebració de la Festivitat de Santa Cecilia, coincidint amb el seu 125é aniversari.

Aquest dissabte dia 7 de novembre a les 19.30h al Centre d’Art Taller d’Ivars tindrà lloc la inauguració de l’exposició “125 anys d’història de la Societat Lírica i Musical de Benissa”, i a més s’oferiran unes actuacions musicals a càrrec de solistes de la banda.

El dia 14 de novembre la Banda Juvenil oferirà un concert a les 19.30h al Centre d’Art Taller d’Ivars, sota la direcció de Javier Santacreu. Es presentaran els nous músics que entren a formar part de la bandeta (Sandra Baidal Bisquert, Laura Cuesta Santacreu, José Ferrer Amorós, Laura García Martí, Nil Ivars García i Pablo Peralta Cabrera) i es lliuraran uns obsequis als dos guanyadors del concurs de dibuix escolar.

El dissabte 21 de novembre, a les 20h, la Banda de la Societat Lírica i Musical de Benissa oferirà un concert extraordinari, sota la direcció de Josep Cano. Es presentaran els nous músics que entren a formar part de la banda (Carmen Pineda Jorro, Romà Ivars García, Cristina Berenguer Ronda, Teresa Ribes Ibáñez, Marca Torres Sarrión, Antoni Bertomeu Ginestar, Andreu Ferrer Amorós, Ariadna Ivars Pérez, Claudia Cabrera Ronda i Nuria Páez Ortolà) i s’homenatjarà a les Cecilianes, que enguany són Maria Carrió Miralles i Ana Ivars Pérez.

El diumenge 22 de novembre pel matí es farà una cercavila per a arreplegar les dones “Cecilianes” i els nous músics de la banda i tindrà lloc una ofrena floral en la Travessa del Mestre Josep Bertomeu. Per a finalitzar, tots els músics es reuniran en un dinar de germanor.

Per la seua banda, la Colla de Xirimiters “Pere Bigot”, també amb motiu de la festivitat de Santa Cecilia, oferirà un concert divendres que ve 13 de novembre a les 20.30h al Centre Cultural.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?