Societat

Benissa a la Sexta

laSexta i Benissa
laSexta i Benissa

El passat mes de març, diferents programes de la Sexta van emetre algunes coses relacionades amb Benissa o amb benissencs. Algunes coses més serioses, altres més divertides, però sembla que a la cadena del sis li ha agradat el nostre poble.

Del primer video del que vam tindre notícia va ser un reportatge de les notícies de la Sexta sobre la sentència de Beniver, sobre la que hem publicat diverses notícies aquestes últimes setmanes a la web.  En el reportatge, la periodista Laura Cornejo entrevista a Isidor Mollà, del CIBE, i a Bárbara Luv i a Maria del Rosario Tent, ambdues veines de Beniver i afectades pel PAI.

Dies més tard, Berto Romero, col·laborador del programa de Buenafuente, va llançar un concurs a través del seu compte de Twitter: posaria el nick (nom d’usuari) d’aquell que li contestara encertant de què anava a disfressar-se eixa nit a la seva tassa, quan eixira a Buenafuente. Ana Buigues, el blog de la qual podeu trobar a la secció de blogs del poble, va ser qui més es va arrimar, i eixa mateixa es va poder veure el animalaes a la tassa de Berto. Ací teniu amb més detalls l’explicació.

L’últim video és de dimecres passat. Durant les últimes falles, els músics de la Xaranga la Morralla van decidir enviar-li un bes a Patricia Conde, presentadora del programa Sé lo que hicisteis, i van gravar un vídeo tocant la melodia del programa. I va ser el dimecres passat quan es va emetre al programa.

Quina serà la pròxima aparició de Benissa a la televisió?


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?