Societat

Benissa i Totana organitzaran conjuntament el 50é aniversari de la mort del Pare Melchor

El dijous passat el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i tècnics de l’ajuntament es van desplaçar a Totana (Múrcia) per a mantindre una reunió amb el batle del poble, Juan Morales i la regidora de Cultura, Ana Belén García, amb motiu de la preparació conjunta d’activitats culturals i religioses per a commemorar el 50é aniversari de la mort del Pare Melchor. De fet en ambdós pobles avui dia podem trobar diferents homenatges a aquest religiós, el que deixa palés el vincle d’unió.

En aquesta trobada a més de la proposta de diferents activitats, es va acordar seguir mantenint reunions entre les diferents autoritats dels pobles i implicar diferents col·lectius socials per a treballar en aquest programa i donar a conèixer aquest important personatge.

El Pare Melchor va néixer a Benissa en 1871 i va omplir tota una època de vida i activitat a Totana. En 1899 va ser nomenat vicari i lector de filosofia del Convent de Totana, i va fundar el Col·legi de San Buenaventura en 1900. Va ser conegut també pel seu observatori astronòmic i per ser fundador de nombrosos periòdics, dos d’ells únics a Espanya pel seu gènere, així com d’un centre universal de propaganda franciscana i mariana.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?