General

El carrer Puríssima tornarà a tindre el piló d’accés en funcionament a partir del dimarts que ve

El sistema d'accés al carrer Puríssima
El sistema d’accés al carrer Puríssima

El piló del carrer Puríssima tornarà a estar en funcionament a partir del dimarts 20 de març, després d’alguns anys a l’espera que es reparara. A causa de les nombroses peticions que han arribat a l’Ajuntament de Benissa, s’ha decidit en les últimes setmanes dur endavant la reparació i posada en funcionament d’aquest sistema d’accés d’entrada i eixida a un carrer amb molt de trànsit de vianants.

Concretament, el carrer quedarà obert al trànsit de vehicles de motor de 7.00h a 11.00h, de dilluns a dissabte, i de 7.00h a 9.00h el diumenge i altres dies festius, facilitant les tasques dels proveïdors cap als diferents negocis i locals existents al carrer Puríssima.

La Regidoria d’Obres i Serveis informa que es podrà accedir al carrer amb les targetes de control d’accés que ja té el veïnat que resideix al mateix carrer, o en alguns carrers adjacents però que necessiten accedir per aquest. Es recorda a aquells veïns i veïnes que hagen perdut la targeta que poden demanar-la per instància a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC). Aquesta targeta té un cost de 12 euros, que podran abonar en la mateixa OAC, si disposen de targeta bancària o poden demanar una carta de pagament i abonar-ho al banc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?