General

Els europarlamentaris estaran hui a Parcent i Benissa

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS l’1 de març de 2007:

Hui és el dia. Després de més d’un any de reivindicacions veïnals i amb dues sentències del TSJ de la Comunitat que recomanen la suspensió cautelar de 1500 cases al PAI del Replà.

Segons l’agenda que han facilitat des del Parlament europeu, està previst que els eurodiputatts que s’han traslladat fins Espanya per a comprovar-ho, arriben a la Marina Alta sobre les 16 hores. En concret, Marcin Libicki, president de la Comissió de Peticions, i Michael Cashman, vicepresident, arribaran a Parcent a primera hora de la vesprada per a reunir-se amb els peticionaris que van sol·licitar el pronunciament d’Europa sobre la gestió urbanística de l’alcaldessa popular Mari Carmen López.

Està previst que els eurodiputatts conversen amb membres de Veins de Parcent en una casa privada ja que la cooperativa municipal va denegar l’ús del local per a celebrar la reunió al·legant que es tractava d’una visita política.

A més, tant Libicki com Cashman tenen previst parlar amb els regidors i l’alcaldessa de Parcent amb la finalitat que els transmeten els detalls dels tres PAI.

Sobre les 19.00 es traslladaran fins Benissa per a rebre tots els afectats per la llei del sòl valencià en la Seu Universitària de la Marina. En aquest sentit, des de l’associació Abusos Urbanístics No han fet una crida pública perquè tots els veïns que ho desitgen acudisquen a la trobada per a transmetre als europarlamentaris les seues queixes o reivindicacions.

Aquesta és la tercera visita d’investigació dirigida per la Comissió de Peticions de la UE per a estudiar de prop les lleis espanyoles i els projectes urbanístic. Tant Libicki com Cashaman han manifestat que es limitaran a defensar, fomentar i garantir els drets dels ciutadans. Des de Brussel·les s’han compromés a elaborar una sèrie de recomanacions i conclusions després de la visita al País Valencià.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?