General

La XXV Exfilnum arranca el dilluns que ve

Segell amb la imatge de l'Ajuntament de Benissa
Segell amb la imatge de l’Ajuntament de Benissa

Després del gran èxit aconseguit per la filatèlia benissera a l’exposició nacional de filatèlia juvenil “Juvenia 2013 d’Alacant”, on els nostres joves van aconseguir 6 premis i el gran premi de la “Classe B”, a més del bon treball dels nostres representants i la incursió del 1r jurat juvenil delPaís Valencià Tatiana Torres Cardona, arriba a Benissa la XXV Exfilnum, dedicada enguany al centre històric de Benissa.

L’exposició filatèlica estarà situada a la sala d’exposicions del Casal Jove i acollirà la pràctica totalitat de les millors col·leccions que van estar a Alacant, a banda d’una altra gran col·lecció sobre milícies italianes a Espanya durant la Guerra Civil, de l’amic Julián Palmero d’Albacete. Conjuntament hi haurà un mostra a la Casa sol i la Lluna on es trobaran treballs de joves i temes juvenils realitzats en aquests últims mesos.

L’exposició s’inaugurarà el dilluns que ve a les 19.30h al Casal Jove, presentant-se a continuació els documents oficials d’aquesta efemèride: tres targetes postals, sobre commemoratiu que serà estampat amb un mata-segells d’exposició concedit oficialment per Correus, i dos segells, un que representa l’Ajuntament i l’altre l’Ermita de Santa Anna en el 400 Aniversari de la seua construcció.

El diumenge 3 i el diumenge 10 de novembre hi haurà mercat de segells als baixos del Casal Jove.

Del 5 al 8 de novembre hi haurà visites programades en horari escolar dels alumnes dels centres educatius del poble. A més, el dia 8 a les 19.30h també hi ha programat un col·loqui amb el títol “Els joves i el centre històric”, i que se celebrarà a la Casa Sol i la Lluna

El dissabte 9 tindran lloc d’11.00h a 13.00h diferents tallers, mercat infantil i interncavi de segells. Per la vesprada, de 17.30h a 19.00h, Tatiana Torres farà un recorregut per les col·lecions juvenils fent una explicació.

El diumenge 10 hi haurà a partir de la 13.00h la preparació d’una paella de veures, plat escollit per al llibre de receptes “Festers 2014”. La jornada acabarà a les 19.00h amb el lliurament de diplomes i regals.

El dilluns 11 a les 21.00h tancarà les portes l’exposició filatèlica.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?