Successos

Una vaqueta s’escapa a Benissa i fereix un xiquet

Bous
Bous

Els bous al carrer de les festes de de Benimarco, partida que comparteixen Benissa i Teulada, van començar ahir amb un gran esglai. La primera vaqueta, de la ramaderia Els Coves de Pedreguer, va espentar un barrera situada al costat del corral i va fer un forat pel qual escapar. El pànic va condir entre els assistents en veure que el bou fugia de la plaça. Però el més espantat va ser un xiquet d’11 anys que estava allí mateix. El xicon estava dalt dels graons del camió de la ramaderia, aparcat al costat de la barrera que va apartar la vaqueta. Es va posar nerviós en comprovar que l’animal anava cap a ell i no podia esquivar-lo. El xiquet, que és de la zona, es va entropessar i va anar a terra. Es va donar un fort colp al cap. A més, la vaqueta li va donar un colp a un turmell. Per sort, el bou, en veure’s lliure, no es va acarnissar amb el xicon. Es va escapar al trot.

El metge i els sanitaris d’Ambulàncies Sierra Calderona, empresa que fa el servei preventiu de bous als bous al carrer de Benimarco, van acudir a tota velocitat a atendre el menor, que estava conscient i molt nerviós. El van traslladar en ambulància a l’hospital de Dénia. El primer pronòstic era que havia patit, pel colp al cap, un traumatisme cranioencefàlic. A més, tenia una ferida superficial provocada per banya de bou al turmell.

La vaqueta no va caminar lliure molt de temps. Els ramaders van traure els mansos i en quinze minuts ja l’havien tornat al corral. Els bous al carrer d’aquestes festes que organitzen conjuntament Benissa i Teulada (el recinte taurí està en terme benisser) es van suspendre per la vesprada. Sí que estava previst realitzar la solta de la nit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?