Successos

Un mort i dotze ferits en col·lisionar un bus de la Unió de Benissa prop de Sueca

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda el 13 de novembre de 1982 al diari El País:

Un mort i dotze ferits és el balanç de la col·lisió ocorreguda ahir de matí entre un camió de fruita i un autobús de la companyia La Unión de Benissa, que cobria el trajecte entre Gandia i València. En el xoc va resultar mort el conductor del camió i ferits part dels passatgers de l’autobús. L’accident es va produir entre Sollana i Sueca, en la carretera nacional 332, en un tram pla i de gran visibilitat. Per això sembla que la causa de la col·lisió procedeix del camió, que va envair la calçada de l’autobús, que es dirigiria cap a València que hagué d’eludir la col·lisió desviant-se cap a la dreta. Es dóna la circumstància que fins a aquest paratge van arribar les aigües de la riuada del 20 d’octubre, per trobar-se en l’últim tram del riu Xúquer.

El mort és Francisco Mora, conductor del camió i veí d’Alfafar, població pròxima a València. Com tots els dies, es dirigiria amb la seua càrrega de fruites per a vendre en el mercat de Sueca.

Els ferits de l’autobús, que duia vint passatgers, van ser ingressats en la Ciutat Sanitària La Fe i, segons informacions rebudes de fonts sanitàries, cap d’ells presenta ferides de gravetat. L’autobús va poder esquivar parcialment el xoc amb el camió, però en desviar-se es va precipitar sobre els camps d’arròs i cítrics que flanquegen la carretera.

Enllaç
Notícia original


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?