Successos

Un cotxe en direcció contrària a l’AP-7 causa una brutal col·lisió frontal amb un mort i dos ferits greus a Benissa

Imatge de l'accident a l'AP-7
Imatge de l’accident a l’AP-7

Un vehicle en direcció contrària a l’autopista ha causat una brutal col·lisió frontal en la qual una persona ha mort i altres dos han patit ferides greus. El sinistre s’ha registrat poc abans de les 23.30h del divendres en circumstàncies que es tracten d’aclarir, segons han informat des del Consorci Provincial de Bombers i la Guàrdia Civil de Trànsit.

L’accident s’ha produït a l’autopista, entre els quilòmetres 625 i 626, on un dels vehicles ha entrat en direcció contrària per raons que investiga la Guàrdia Civil. Es tracta d’esbrinar si s’ha degut a una confusió, o bé es tractava d’un conductor kamikaze. En el succés s’han vist implicats dos cotxes, morint el conductor d’un d’ells, i patint ferides molt greus l’altre conductor i lesions de consideració el seu acompanyant, segons fonts del Consorci Provincial.

A la zona també s’han desplaçat diverses dotacions de la Guàrdia Civil de Trànsit per a regular el trànsit, havent de tallar per seguretat la circulació en un dels seus carrils, ja que els vehicles sinistrats es trobaven envaint un d’ells. Un dels vehicles implicats és un model Tesla (elèctric), per al qual, abans d’iniciar els treballs d’excarceració, els bombers han hagut d’eliminar el risc existent, a causa de la seua bateria d’alta tensió, i posteriorment han rescatat dos ocupants d’aquest vehicle, en estat greu.

Simultàniament, una altra dotació de bombers va alliberar del gran embolic de ferros, a la persona morta de l’altre vehicle implicat. A aquest accident es van desplaçar ambulàncies del Servei d’Atenció Mèdica Urgent (SAMU), així com una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB). Durant les tasques d’excarceració de les persones atrapades en els vehicles sinistrats, efectius de la Guàrdia Civil de Trànsit han estat donant cobertura de protecció als serveis intervinents, a causa de l’afluència del trànsit rodat.

El Consorci ha emprat en la intervenció una unitat de comandament, una bomba urbana pesada, dos furgons de salvament, un sergent, dos caps i huit bombers dels parcs de Dénia, Benidorm i Benissa.

D’altra banda, hi ha hagut un altre sinistre mortal al mateix terme municipal hores més tard. Cap a les 7.40h, una col·lisió frontal entre una motocicleta i una furgona a la N-332 a l’altura de Benissa ha deixat un mort, el motorista. L’accident, en circumstàncies no precisades, s’ha registrat en el punt quilomètric 172,9, perdent la vida l’home de 31 anys que conduïa la moto.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?