Successos

Un ciclista queda ferit greu en tirar-lo una caravana a Benissa

Bicicleta (foto del flickr de buchholtz)
Bicicleta (foto del flickr de buchholtz)

Un ciclista d’uns 40 anys d’edat va resultar ahir ferit de consideració en tirar-lo una autocaravana a la carretera N-332, al terme municipal de Benissa. L’esportista pujava des de Calp a Benissa quan el vehicle, en avançar-lo i realitzar una maniobra brusca, va impactar amb ell lateralment. L’accident va ocórrer poc abans de les 10 del matí. El ciclista, en colpejar-li l’autocaravana va perdre l’equilibri i se’n va anar a terra. Es va eixir de la calçada i va impactar amb un mur lateral. El casc va esmorteir el colp al cap. Però també es va donar de cara contra el mur. Es va fer una ferida a la cara per la qual sagnava abundantment.

Els guàrdies civils, en tindre el rostre cobert de sang, no van poder distingir molt bé la seua edat. L’esportista tindrà uns 40 anys. A més, no portava damunt la documentació.

Una ambulància SAMU el va traslladar a l’hospital comarcal de Marina Salut a Dénia. Allí li van fer un TAC al cap i altres proves i el van mantindre en observació. El ciclista estava fora de perill però es va considerar convenient que estiguera ingressat almenys fins hui.

A l’hora en la qual va ocórrer l’accident, molts altres ciclistes van passar per allí. Es van interessar per l’estat del seu company. Aquesta carretera és habitual en els trajectes dels ciclistes que ara, des d’altres països d’Europa, estan en la Marina Alta per a preparar la temporada. Solen allotjar-se als hotels de Calp i per aquest motiu comencen els seus entrenaments pujant des d’aquest municipi per la N-332 fins a Benissa. Aquesta carretera té un ampli voral. Però, per la velocitat a la qual circulen els cotxes, no és la més segura per anar amb bicicleta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?