Successos

Rescaten en helicòpter una excursionista ferida a La Solana

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari las PROVINCIAS el 30 de març de 2008:

Una dona resident estrangera de 59 anys va haver de ser rescatada per un helicòpter en patir una caiguda i trencar-se la tèbia i el peroné mentre practicava senderisme a la muntanya de La Solana, a Benissa.

El succés va tindre lloc cap a les 13.00 a la zona del Barranc del Cau, situat entre els termes municipals de Benissa i Llíber. Pel que sembla, la dona va eixir d’excursió amb els seus amics per aquest paratge, va caure i va resultar ferida en una cama.

Immediatament, es va donar avís del que havía ocorregut als serveis d’emergència i es va traslladar fins al lloc el grup de rescat de muntanya, que es trobava al parc de bombers de Cocentaina, i un helicòpter medicalitzat de rescat. També es van desplaçar fins al lloc cinc bombers del parc de Dénia.

Una vegada localitzada la dona, se li va encanyar la cama afectada per la caiguda i se la va traslladar en l’helicòpter medicalitzat de la Diputació fins al parc de bombers de la capital de la Marina Alta.

Al voltant de les 15.45 va arribar al parc on l’esperava una ambulància que es va encarregar de dur la ferida fins al servei d’Urgències de l’hospital de La Pedrera.

Pel que sembla, la dona estava fent senderisme amb altres amigues quan, quasi en acabar el camí de la Font del Cau, van decidir escurçar la senda botant marges i va ser quan es va produir la caiguda.

Nota dels administradors: La notícia original marcava que l’accident havia ocorregut a la serra de Bèrnia. No obstant això l’hem canviada a títol personal donat que el Barranc i la Font del Cau es troben a la muntanya de La Solana.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?