Successos

Mor un motorista a la N-332 al seu pas per Benissa

La carretera es va convertir ahir una altra vegada en escenari de la tragèdia. Un motorista de 33 anys d’edat va perdre la vida en la carretera N-332 al seu pas per Benissa, a la Marina Alta, cap a les 13.22. Tot indica que el motorista va perdre el control del seu vehicle i va envair el carril contrari xocant frontalment amb un turisme. L’accident es va produir al quilòmetre 174 de la N-332, en la carretera que uneix Benissa amb Teulada i a pocs metres de l’entrada al primer poble, i la col·lisió frontal va provocar la mort del conductor de la motocicleta de manera immediata. Els facultatius del SAMU, que van arribar al lloc dels fets amb una ambulància, no van poder fer res per salvar la vida del motorista. No obstant això, la conductora de l’altre vehicle va requerir assistència sanitària en patir un atac d’ansietat després del xoc.

L’accident es va produir en una recta amb bona visibilitat, pel que es desconeixen amb exactitud les causes del sinistre. Després del xoc, la motocicleta va quedar convertida en una amalgama de ferros que es podien observar en la cuneta de la carretera.

Quant al turisme, la part davantera va quedar completament destrossada i el vidre frontal rebentat. Afortunadament, la conductora del cotxe no va patir cap ferida de consideració però va ser atesa pels facultatius del SAMU per ansietat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?