Successos

Els socorristes només comptabilitzen 385 picades de meduses a Benissa i Calp

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 26 d’agost de 2007:

Els coordinadors de platges de Calp i Benissa han assenyalat que contràriament al que ha esdevingut altres anys, els celenterats han signat una treva en 2007 ja que han sigut poques les picades que han alleujat els socorristes que cobreixen el litoral.

A Calp, els vigilants van atendre un total de 200 casos al juliol, i a l’agost, ara com ara tan sols han sigut un centenar les víctimes dels celenterats. Una quantitat que segons el coordinador de platges és “insignificant” si la comparem amb les estadístiques d’altres anys, segons Paco Perles, responsable calpí de platges.

Una opinió que comparteix el responsable de Benissa, Àlex Moro, que ha xifrat en 85 les picades de medusa i peixos aranya. En total, a Calp i Benissa s’han registrat 385 casos en tot l’estiu, poc habitual ja que segons Perles “de vegades hem arribat a aquesta xifra en un mes”, va dir.

La bandera roja ha onejat 15 dies entre juliol i agost i els socorristes han sigut partícips de 65 rescats en els últims dos mesos si se sumen els comptabilitzats en ambdós municipis.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?