Successos

El jove de Benissa al·lega que va matar les prostitutes després de consumir cocaïna

El veí de Benissa eixint dels jutjats
El veí de Benissa eixint dels jutjats

El veí de Benissa detingut per matar dues prostitutes, Jesús Castillo, es va autoinculpar ahir del doble crim, encara que va al·legar que estava drogat quan va matar a ganivetades a les dones. La jutgessa que instrueix el cas va decretar el seu ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança. El jove de 31 anys va declarar que va cometre els homicidis sota la influència de la cocaïna que havia consumit poc abans.

L’imputat va declarar durant algunes hores davant la jutgessa d’instrucció número 2 de Dénia. L’acusat va tornar a admetre davant la jutgessa que era l’autor del doble homicidi. Hores abans, Jesús Castillo ja havia confessat davant la Guàrdia Civil.

L’homicida va arribar a les 11.10 del matí del dissabte al Palau de Justícia de Dénia. Emmanillat i amb una samarreta negra que li cobria la cara, el jove va entrar a l’edifici custodiat per dos agents de la Guàrdia Civil. El detingut va passar la nit en un calabós del quarter de Calp.

Uns minuts abans havia arribat a les dependències judicials l’advocat d’ofici, encara que l’imputat va rebutjar en l’últim moment que el representara i va triar a un lletrat particular de Benissa, Diego Iborra -que a més és el seu cunyat-, perquè el defensara.

Jesús Castillo va estar al jutjat de Dénia fins quasi les 15.00h. Després va ser traslladat a l’hospital de Dénia perquè li feren una analítica i constatar així la presència de substàncies estupefaents al seu organisme.

A la seua tornada al jutjat, el detingut va tornar a comparèixer davant la jutgessa, que va decretar l’ingrés a la presó de l’homicida confés. El seu advocat i cunyat va explicar que Jesús havia consumit cocaïna poc abans del doble crim, la qual cosa podria considerar-se com una circumstància atenuant per a reduir la pena. Per això, el lletrat va reclamar que li feren una analítica.

Va ocultar el crim

Jesús Castillo va contractar dimecres passat els serveis sexuals de les dues prostitutes, una nigeriana de 35 anys i una equatoguineana de 31, les quals va portar al seu domicili de Benissa. Després de mantindre relacions sexuals i consumir cocaïna i alcohol, segons la versió de l’acusat, les dones van tractar de furtar-li i el jove les va apunyalar amb un got de vidre trencat i un ganivet fins acabar amb les seues vides.

El doble crim no va transcendir fins el dijous, quan l’homicida va acudir al quarter de la Guàrdia Civil i va confessar els apunyalaments. Jesús Castillo solia treballar en la construcció i com a cambrer, encara que havia estat un temps a l’atur. Després de trobar una nova ocupació, va decidir contractar els serveis de les prostitutes amb el primer sou.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?