Successos

Col·lisió múltiple sense ferits en la N-332 al seu pas per Benissa

Dos dels vehicles implicats en l'accident a Benissa
Dos dels vehicles implicats en l’accident

La carretera nacional 332 va registrar ahir una col·lisió múltiple al seu pas per Benissa. Tres vehicles es van veure implicats en l’accident, encara que no va caldre lamentar cap ferit.

Tot va succeir a la travessia de la N-332, a l’altura de l’antic quarter de la Guàrdia Civil. Eren al voltant de les cinc de la vesprada quan es va produir l’aparatòs accident en el qual es van veure implicats tres cotxes. Un d’ells es va calar foc i agents de la policia local de Benissa van apagar-lo amb els seus extintors, segons van explicar fonts municipals.

L’accident va provocar importants retencions en ambdós sentits de la travessia durant uns minuts ja que els efectius policials van haver de tallar un carril mentre sufocaven les flames i es retiraven els cotxes. El succés va coincidir amb plena hora punta de circulació de cotxes ja que era l’hora d’eixida dels xiquets de les escoles. La nacional al seu pas per Benissa és un punt negre. La reclamada variant està paralitzada per la suspensió de pagaments de la constructora.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?