Successos

Accident de malson a Benissa: resulta atropellat pel seu propi cotxe i passa 12 hores atrapat davall del vehicle

Moment en què els bombers alliberen el conductor

Ha estat atrapat davall del seu cotxe, una camioneta, durant 12 hores. Ahir, a les 19h, un veí de Benissa va ser atropellat pel seu propi cotxe. El conductor estava fora del vehicle, que va començar a desplaçar-se cap enrere. Va intentar parar-lo, però li va resultar impossible. I el que va ocórrer va ser que la camioneta el va atropellar i ell va quedar atrapat davall. El conductor ha viscut hores molt angoixants. Estava ferit i no podia avisar a ningú. Aquest matí, per fi, ha pogut cridar a un familiar, que ha avisat immediatament al 112.

La policia local han patrullat la partida Benimarraig, que és on va ocórrer l’accident. És una zona molt àmplia i amb molts camins rurals. Al final, els agents han pogut trobar el cotxe i el conductor gràcies a que la ràdio del vehicle estava encesa. Han escoltat la música i això els ha portat fins al ferit.

Han acudit els bombers, que han tret al conductor de davall del cotxe. Un equip mèdic del SAMU l’ha estabilitzat i traslladat a l’hospital de Dénia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?