Societat

Oci per als xiquets en el Pastís de Moniato de Benissa

Els xiquets amb la conta-contes Pura Planells
Els xiquets amb la conta-contes Pura Planells

Entre els afortunats de tenir treball, en aquests temps difícils, i en les vacances de Nadal, que estan apunte de finalitzar, existeix el problema d’on deixar als seus fills durant tots aquests dies.

Però a Benissa, i gràcies a la Regidoria de Joventut que dirigeix Miquel Cabrera, açò no succeeix doncs els pares d’aquest municipi poden estar tranquils de treballar mentre els seus xicotets participen dels tallers de Pastís de Moniato. Per tan sol 15 euros han pogut gaudir tots els majors de 4 anys, d’activitats tan diverses com a tallers de cuina, balle expressió corporal i relaxació o crear el seu propi dòmino de fusta.

Han sigut nou dies en els quals aquests 40 xiquets han gaudit de tot el preparat. Avui dimecres s’acomiadaran dels seus monitors per a gaudir dels regals que reben aquesta vesprada dels Reis Mags d’Orient. Deixen arrere dies de diversió com comenten aquests xicotets benissers que ja desitgen tornar l’any que ve”. Un Pastís de Moniato que tornarà a causa de la gran demanda.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?