Política

Reiniciem Benissa proposa impulsar un pla de desenvolupament econòmic sostenible

Presentació de la candidatura de Reiniciem Benissa
Presentació de la candidatura de Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa va celebrar ahir dissabte, el seu primer acte de campanya, l’acte de presentació de la llista electoral, al qual van acudir vora un centenar de persones.

En aquest acte es van presentar els membres de la llista electoral, es va donar compte de projectes que s’han materlalitzat des de l’alcaldia de Benissa en només dos anys, com el Benibus, Estisoradores, Consultori Auxiliar, etc.

L’acte va concloure amb l’intervenció de l’Alcalde de Benissa, i també candidat per Reiniciem Benissa, Abel Cardona.

La Plataforma Ciutadana a partir d’ara donarà a conèixer totes les mesures per continuar transformant Benissa. Com és el cas de la primera mesura en l’àmbit productiu en accedir al govern; la redacció d’un Pla de Desenvolupament Econòmic Local Sostenible.

Aquest futur pla, serà un estudi i diagnòstic de la situació econòmica de Benissa en totes les seues àrees (comercial, turística, agricultora i industrial), contant amb experts independents i universitats per conèixer de manera detallada les potencialitats i limitacions de Benissa i així establir una sèrie de línies d’actuació periodificades per a dinamitzar el teixit econòmic local.

“La gestió i estímul de la economia local no pot estar subjecta als capritxos del polític de torn, assumptes com la reducció de l’atur, la creació d’ocupació de qualitat, l’implementació de noves tecnologíes o facilitar l’obertura d’empreses i comerços ha de ser una questió de caire estratègic i amb visió a llarg termini” destaca Abel Cardona, candidat a l’alcaldia de Benissa per Reiniciem.

Amb la redacció d’aquest pla, s’implicarà als agents socials, econòmics i polítics en la planificació de mesures coordinades per a la promoció econòmica local durant els pròxims 10 anys.

Des de la Plataforma es considera que a Benissa, si bé s’han tingut diversos plans d’actuació en matèries com la turística, un pilar bàsic per a l’economia de Benissa, mai s’han adoptat estratègies d’impuls econòmic en àrees com la industrial.

“A Benissa no només necessitem una estratègia turística, sinó també comercial, industrial i agrària amb visió de llarg termini”

Aquest pla prioritzarà una gestió responsable del territori i els recursos públics. Plantejant que “El paisatge és el nostre major recurs mediambiental i no es pot hipotecar per sempre pels beneficis especulatius de hui”.

Reiniciem considera que la planificació i l’estudi és la base d’un treball ben fet, eficient i mesurable des de el punt de vista dels objetius.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?