Política

Reiniciem Benissa posa en marxa un videoblog

Captura de pantalla del videoblog de Reiniciem Benissa
Captura de pantalla del videoblog

La plataforma ciutadana Reiniciem Benissa, representada a l’Ajuntament de Benissa amb tres regidors després de les últimes eleccions de Maig, ha publicat durant el dia d’ahir el primer videoblog. En el primer vídeo, la regidora Belen Ivars Ribes, fa una explicació oberta dels punts tractats al ple extraordinari del dimecres 8 de juliol.

Aquesta proposta, pretén ser una nova i directa via de comunicació amb la ciutadania, l’intenció i el compromís de Reiniciem és que el poble estiga informat en tot moment del que es decideix a l’Ajuntament.

El videoblog de Reiniciem Benissa es publicarà després de cada ple mensual analitzant el contingut i els posicionaments polítics en el mateix.

El “Vlog” se suma a una sèrie d’accions comunicatives concretes que la plataforma ha vingut presentant en les últimes setmanes, com les entrades al blog on es publica tot el referent a notícies i plantejaments de la plataforma, així com les ja clàssiques accions del mercat de Reiniciem, que també es realitzaran després de cada ple mensual i en on els propis regidors estaran al carrer durant varies hores explicant als veïns tot lo decidit al ple.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eCTXQBbTteY[/youtube]


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?