Política

Podemos ompli l’arxiu històric en la seua primera assemblea a Benissa

1a assemblea de Podemos a Benissa
1a assemblea de Podemos a Benissa

La formació política Podemos va celebrar ahir per la nit a l’arxiu històric municipal la primera assemblea ciutadana a Benissa per tal d’organitzar-se i començar a treballar pel poble.

L’acte, que va comptar amb uns 70 assistents i va omplir de gom a gom el recinte, va comptar amb la presència de membres de Podemos Benissa i Podemos Alacant.

Des d’un principi es va recalcar que no es tractava d’un míting  i que era un acte participatiu on tota la gent podia opinar. Els membres de Podemos Alacant van aprofitar per a explicar el funcionament i l’organització que estan fent servir i els principis sobre els quals es basa Podemos.

Assistents a l'assemblea de Podemos a Benissa
Assistents a l’assemblea de Podemos a Benissa

Entre els dubtes dels assistents va destacar la pregunta sobre si Podemos es presentarà a les pròximes eleccions locals a Benissa a 2015, donat el recent anunci de Pablo Iglesias de centrar-se en les eleccions generals i autonòmiques. Des de l’organització es va deixar clar que aquesta era una decisió que hauria de prendre la ciutadania i que hi havia diverses opcions com concòrrer amb un altre nom o recolzar alguna formació política que estiguera fent bé les coses i complira els requisits de Podemos. Aquests requisits serien tindre llistes obertes que tota la ciutadania poguera triar, no només els membres de Podemos; recolzar els seus principis; limitació de mandats i càrrecs polítics revocables, ja que qualsevol persona hauria de signar abans del seu mandat una fulla com que posava el seu càrrec a disposició del partit.

Abans d’acabar l’acte es van sol·licitar les dades de totes les persones interessades a col·laborar amb la formació i constituir un grup de treball a nivell local.

Destacar també la presència en l’acte de membres de CIBE i Compromís.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?