Política

El PP guanya les generals a Benissa, on l’únic partit que perd vots és C’s

Urna
Urna

El Partit Popular ha tornat a guanyar en els municipis amb major població del sud de la comarca, en aquesta nova convocatòria d’eleccions generals, les del 26J, fins i tot ha aconseguit augmentar suports respecte als comicis del passat 20 de desembre. El PP millora resultats a Calp, Benissa i Teulada. També al Poble Nou de Benitatxell i a Xaló. A la Valenciana, (Podem-Compromís-EUPV), segueix sent la segona força més votada al sud de la Marina Alta, encara que perd pes respecte a les generals del passat mes de desembre. El PSOE és la tercera força en vots, excepte a Teulada, on Ciutadans aconsegueix ocupar aquesta posició.

Concretant dades per municipis, a Calp, el 33’18% del total dels electors voten a favor del PP. Podem-Compromís-EUPV, obté el 23’64% dels vots, i en tercera posició, el PSOE, el 22’45%.

A Benissa, també queda en primer lloc el PP, que a més suma vots. Els populars aconsegueixen un 36’60% del total dels vots. Augmenta també en nombre de vots Podem-Compromís-EU, confluència que reuneix el 27’63% dels suports. La tercera força en vots és el PSOE, que ha aconseguit el 18’91% del total dels vots escrutats. Ciutadans és l’única formació que ha patit una reculada a Benissa. La formació taronja ha aconseguit el 14’07% dels vots.

Cinc punts més suma el PP a Teulada, amb el 42’08% dels suports. Li segueix la coalició a la Valenciana, que baixa en suports respecte al 20D, i suma al seu favor un 23’31% de les paperetes escrutades. En tercer lloc, Ciutadans, amb el 17’36% dels vots. I el PSOE manté la seua quarta posició a Teulada, amb el 15’07%.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 27 de juny de 2016 a la web de Ràdio Litoral.

A Infobenissa podeu consultar els resultats de les eleccions al Congrés i al Senat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?