Opinió

Estan perjudicant-nos cada vegada més, pel Col·lectiu Baix Terra

Avui ens a arribat la noticia que necessitem un segur per muntar els concerts a l’aire lliure. Des de fa un any, muntem concerts, a l’aire lliure de moment cap. Sempre ens hem hagut de buscar la vida, com totes les associacions, per tal de fer-ho en un lloc tancat. Tenint programat quasi tot l’any de concerts, ara, ens demanen un segur privat, per a muntar el concerts, (la majoria dels nostres diners, provenen de subvencions de l’ajuntament, o siga, seria, donar-nos diners de l’ajuntament, per desprès donar-li-ho a una companyia d’assegurances, tirar-se pedres al seu propi sostre). Ens queixàvem de la SGAE, però també hi han xucla sangs en al nostre Govern. Ens plantegem aquestes qüestions:

  • Algun dirigent polític podria dir-me com podem pagar aquesta assegurança en qüestió, sent una associació no lucrativa?
  • Perquè l’ajuntament no es fa càrrec d’aquesta suma?
  • També els faran contractar-lo a l’església per les festes del Corpus?
  • No hi haurà mai un suport òptim per part de l’ajuntament en les coses mogudes pels joves de Benissa?
  • La solució, tal volta, és canviar de localitat?

PS: Des d’ací, agrairíem a qualsevol regidor de l’ajuntament, que ens explicara o assessorara per esbrinar quina és la millor solució. Gràcies.


Comentaris a la notícia

Coŀlectiu Baix Terra

per si hi ha algú, que puga aportar-nos una solució aquest problema, estarem encantats que ens envien un mail a baixterra@gmail.com. Gràcies


Voleu deixar un comentari a la notícia?