Opinió

Carta oberta a David Albelda; per Xavi Tro

David Albelda
David Albelda

Estimat excapità del València CF, enguany equip centenari, vist el vist, al meu entendre et queda un servei més que fer al futbol valencià després de penjar les botes, i aquest és el de guanyar les pròximes eleccions de la Federació Valenciana de Futbol (FFCV) i a partir del pròxim 16 de novembre agafar el timó i el destí de la mateixa.

Com a regidor d’esports d’un ajuntament d’un poble d’11.000 habitants amb un club, la UD Benissa, pròxim a complir també els 100 anys d’història i que conjuntament amb l’Ajuntament de Benissa, per mig de les Escoles Esportives Municipals, gestionem l’equip femení i les categories inferiors del Club que competeixen per mig de la FFCV, he de dir que estic totalment decebut en el tracte i com s’ha portat esta Federació i la seua mútua, concretament la delegació d’Alacant a mans de Damián López Jiménez en un cas d’una desgraciada lesió patida per un jugador d’un dels nostres equips.

Una Federació que ha abandonat a la seua sort i ha deixat sense atenció sanitària a un jove jugador de Teulada que juga al nostre poble i que la mútua ha desatès de manera lamentable, però sobretot el més trist i el que més m’indigna, és que després de molts intents, cartes, e-mails, telefonades i fins i tot una visita en persona a les mateixes dependències de la FFCV en Alacant, en cap moment no se’ns ha volgut ni rebre, ni atendre, ni voler escoltar les nostres queixes al respecte.

Hem tingut, i hem patit, una sensació difícil d’explicar, semblava com si en conter de demanar-li una cita a un delegat de la FFCV, estigueres fent-ho amb el President dels EEUU o amb el mateix Papa de Roma. Damián Lopez ha resultat una persona totalment inaccessible que viu dins de la seua bombolla que li permet un sou que no guanyaria en cap altre lloc, no en va, es del clan de l’exPresident de la RFEF, Angel Maria Villar. Que els compre qui no els conega.

Tinc ben clar que gent com el teu rival, Salvador Gomar o el mateix Damián López, no trauran mai del pou en que és troba la FFCV, perquè són ells els que han tirat la Federació al més fons d’eixe pou i per a ells eixe és el lloc on ha d’estar. Immobilisme, clientelisme i una gestió pèssima són les senyes d’identitat de la vella guàrdia que vol continuar al front de la Federació i els privilegis que això comporta.

Espere sincerament, que guanyes les eleccions, si et deixen, i que puges canviar radicalment la FFCV, el futbol i l’esport valencià t’ho agrairia, i jo també.
Tens tot el meu suport, molta sort, et farà falta. De moment ens vegem pel programa Tot Futbol d’À Punt i ens llegim per les xarxes socials.

Francesc Xavier Tro és regidor d’Esports de l’Ajuntament de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?