Opinió

Benissa, poble punter en economia; per Juan Carlos Mut Ronda

Juan Carlos Mut
Juan Carlos Mut

Benissa, poble punter en economia, un poble referent, un poble fort econòmicament, un poble amb riquesa, un poble d’oportunitats, un poble amb un senyal d’identitat treballadora i emprenedora. Sí, esta era la Benissa fa molts anys, este és el poble que vam ser, i que volem que torne a ser. La realitat de hui dia no és esta a causa que no acaba de reactivar-se l’economia local, les empreses que a dia d’avui existeixen manquen d’ajudes i iniciatives de l’actual ajuntament.

L’ajuda als emprenedors, fins i tot amb una bonificació per l’obertura de noves empreses que s’instal·len al nostre poble, ha de ser un dels primers passos del nou ajuntament per a la creació de nous llocs de treball.

Un poble punter a nivell empresarial ha de tindre un viver d’empreses. Este viver, que realitzarem al polígon industrial, facilitarà l’aparició i creació de noves empreses, les quals aconseguiran un estalvi inicial considerable i disposaran d’un entorn que oferisca un valor afegit a les seues activitats i d’un assessorament tècnic especialitzat en qüestions fiscals, laborals i jurídiques.

Esta és una aposta per la creació de noves empreses, una aposta pels nous empresaris que necessiten una ajuda inicial per introduir-se al món empresarial.

Un poble de qualitat és el que volem per a Benissa, per això crearem un segell de productes locals, potenciant els nostres productes locals de qualitat amb la confiança, transparència, seguretat i diferenciació d’altres.

Al mateix temps, no oblidem les empreses que ja existeixen en la localitat, hem de treballar juntament amb elles per enfortir-les, perquè hui dia són i han de ser les que tiren avant l’economia local. Cal estar al costat d’elles i tractar de millorar els tràmits, que han de ser mes propers i àgils perquè la relació administració – empresa no siga un problema per als empresaris.

Apostem per un poble amb una forta presència empresarial, una forta oferta de productes i serveis de qualitat, per crear treball, amb la qual cosa generarem riquesa al poble. Cal apostar per un ajuntament que siga participatiu, que tinga iniciativa i ajude les empreses i comerciants, que potencie i que millore les zones industrials, no volem un ajuntament passiu, que ens venga fum i que tinga una liquiditat de tresoreria desorbitada a causa d’una falta d’inversions en tots els àmbits.

No anunciarem grans rebaixes d’impostos, clar que no. Cal ser realistes, amb estos temes cal tindre molta atenció, (són propostes molt electoralistes, i poc reals ja que les presenten en plena campanya electoral i fins i tot semblen propostes desesperades per a guanyar algun vot). Una gran rebaixa d’impostos significa deixar d’invertir, si no hi ha inversió no hi ha progrés.

I per descomptat no anem a fer cap acta notarial perquè la gent confie en nosaltres. Esta confiança ens l’hem guanyada i ens la guanyem tots els dies amb el treball que fem. Des de l’inici de Reiniciem Benissa hem treballat amb la gent, amb el poble, i el nostre treball a partir d’ara serà seguir així, treballant amb el poble, treballant amb la gent d’una forma totalment transparent, de la mateixa forma que hem treballat sempre.

* Juan Carlos Mut Ronda és el número 6 en la llista de Reiniciem Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?