Successos

Un terratrémol de magnitud 2,8 amb epicentre al Poble Nou de Benitatxell fa tremolar la Marina Alta

Epicentre del terratrémol
Epicentre del terratrémol

Un terratrémol de magnitud 2,8 en l’escala Richter i amb epicentre al Poble Nou de Benitatxell, a 5 quilòmetres de profunditat, es va fer sentir a la Marina Alta aquest dimecres a la nit, cap a les 22.00h, segons informa Emergències en el seu compte de Twitter.

El telèfon d’Emergències 112 i la Policia Local han atés diferents telefonades realitzades pels ciutadans que alertaven del “fort tremolor i que havien vist tremolar vidres i, fins i tot, cotxes accidentats”. No obstant això, “no hi ha constància d’incidents greus ni danys personals o estructurals fins al moment”, han informat fonts de la Policia Local a Europa Press.

Aquest moviment sísmic, confirmat per l’Institut Geogràfic Nacional de Sismologia, ha fet tremolar també poblacions pròximes com Benissa, Xàbia i Dénia.

La Marina Alta ha registrat episodis sísmics similars amb anterioritat. El 29 de gener del 2014, a les 15.26h, es va registrar un terratrémol a 10 quilòmetres de la costa de Calp i a 3.200 metres de profunditat. En aquella ocasió, el terratrémol va ser de magnitud 2,6, segons la informació aportada per l’Institut Geogràfic Nacional de Sismologia.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 22 d’agost de 2019 al diarilaveu.com


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?