General

Wintersun, el projecte de websèrie de la Marina Alta, es finança a Verkami amb un espot gravat a la Casa Abargues de Benissa

Imatge de Wintersun a Xàbia
Imatge de Wintersun a Xàbia

El projecte Wintersun, una idea per a crear una còmedia de 10 capítols per a emetre a Internet amb la intenció de promocionar d’una forma autèntica i allunyada dels tòpics la comarca de la Marina Alta, busca el finançament necessari per a fer-la possible a la popular plataforma de micromecenatge Verkami.

La sèrie ha sorgit d’un grup d’extraballadors de Canal 9 que va treballar en alguns dels programes de televisió de la cadena com L’Alqueria Blanca, Gormandia o Autoindefinits, els quals s’han agrupat en la iniciativa empresarial Sol de Invierno.

El guió de Wintersun

Jane és una londinenca d’una trentena d’anys; urbanita, competitiva, procaç i salvatge. De la costa espanyola només coneix els pitjors tòpics. Així que quan mor la seua tia Susan i la citen per a la lectura del testament en un poble de l’interior rural de la comarca, es pujarà a l’avió a desgana i amb el temps just per passar 24 hores. Però una vegada a la Marina tot canviarà. Res serà com havia previst, aquestes 24 hores es convertiran en molt més temps i haurà d’aprendre a lidiar amb una galeria d’estranys personatges que a la seua manera la conduiran a la major aventura de la seua vida. I sobretot coneixerà Wintersun, el vell casot que compartien la seua tia Susan i Cathy … i que alberga alguns secrets sobre la seua pròpia història.  Cada capítol té una durada de 10 minuts i es desenvolupa en un enclavament de la Marina Alta.

Espot a la Casa Abargues

L’espot que Wintersun ha publicat al seu Verkami ha sigut enregistrat a la Casa Abargues de Benissa i el podeu veure ací baix:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Yajvk1IVjk8[/youtube]

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?