General

VIIé curs en prevenció i matèria legal en drogodependències “Prevenció positiva”

Presentació del curs sobre drogodependències a Benissa
Presentació del curs sobre drogodependències

Les regidories de Joventut i Seguretat Ciutadana, mitjançant la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives de Benissa (UPCCA), i la Universitat d’Alacant, organitzen el VIIé curs en prevenció i matèria legal en drogodependències amb el títol “Prevenció positiva”, que es farà el dia 14 d’octubre a la Seu Universitària.

El curs té com a objectiu formar els agents socials, efectius de les forces de seguretat i estudiants, en el tipus de consum de drogues que fan els adolescents actualment i quines repercussions legals pot tindre aquest consum, així com descobrir quin tipus de prevenció és més efectiva.

La jornada començarà a les 9.00h, amb la ponència de Laura Martínez, educadora social en conductes addictives i tècnica de la UPCCA Alfafar, amb el títol “Informació sobre drogues i conceptes bàsics”. Després d’una pausa, seguiran les xarrades “Com manejar-se i comunicar amb els joves en les hores d’oci”, a càrrec de l’Associació Menys Graus i “Com parlar amb les famílies sobre el consum de drogues, com intervindre”, a càrrec de D. Fortunato.

Ja per la vesprada, a partir de les 16. 00h, intervindrà el jutge degà dels Jutjats d’Instrucció i Primera Instància de Dénia, Javier Reyes, que parlarà sobre “Les noves reformes penals i processals en matèria policial”, i tancarà la jornada Manuel Rsueño, Oficial de la policia local de Benissa, llicenciat en criminologia i professor col·laborador de l’IVASP, que oferirà una ponència sobre “Aspectes més rellevants de la nova Llei de Seguretat Ciutadana”.

Les inscripcions es poden fer fins el 8 d’octubre a l’oficina de la UPCCA Benissa (Casal Jove), o mitjançant email a upcca@ajbenissa.es

El curs compta amb la col·laboració de la Conselleria de Sanitat de la GVA i la Diputació d’Alacant.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?