General

Una empresa ven la terra que té restes humanes a particulars

Una de les empreses que s’han vist involucrades en la crisi de l’antic cementeri de Benissa ha decidit traure rendibilitat econòmica a un assumpte tan grotesc i a pesar de la impopularitat que desprén. Aquest diari ha pogut saber que l’empresa que durant diversos dies ha extret tones de terreny del cementeri vell del Pla de Bonet i que realitzava el transport ha venut part d’aquesta terra a particulars.

Segons els testimoniatges recollits per Levante d’Alacant, un veí del municipi va sol·licitar a l’amo de l’empresa que realitza el transport de terra que li duguera alguns viatges a la seua propietat. Després que foren abocats en la seua parcel·la el ciutadà es va trobar amb la desagradable sorpresa que entre la terra hi havia ossos humans i fins i tot algun tros de làpida. Restes que, evidentment, procedien dels moviments que s’han fet al cementeri clausurat per a la construcció d’un aparcament subterrani.

A més, el contingut dels camions va ser cobrat per l’amo de l’empresa. Cada viatge no va costar més de 100 euros, segons les mateixes fonts. D’aquesta manera es confirma que la terra amb restes humanes que s’ha extret en l’antic cementeri de Bellita no només ha anat a parar a la ja coneguda parcel·la de Benimarraig sinó que també ha estat llançada en altres llocs del municipi.

De fet, aquest diari ha pogut saber que a la partida Canor existeix un altre dels improvisats i macabres abocadors. Falta ara per conèixer si l’Ajuntament de Benissa enviarà els operaris municipals a garbellar la terra en tots els llocs que hi haja estat llançada.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?