General

Un curs de la Regidoria de Sanitat dóna a entendre que el càncer se’n va amb una dieta de Ph neutre

Cartell del curs de cuina macrobiòtica
Cartell del curs de cuina macrobiòtica

Dissabte que ve, 24 de novembre, es farà al Casal d’Associacions un curs de cuina macrobiòtica de Michio Kuschi amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat.

La jornada començarà a les 10.00 i es perllongarà fins les 20.00. Els i les participants guisaran i menjaran snacks, el dinar i un berenar-sopar, a més d’incloure tractaments complets per a les malalties que ho necessiten.

Aquesta jornada macrobiòtica, la impartirà Mara Estellés Contreras, formadora de macrobiòtica Michio Kushi adaptada a la dieta mediterrània i la inversió per persona serà de 50 euros.

Segons ha explicat l’experta Mara Estellés “Aquesta dieta treballa amb cada òrgan i sistema del cos per a convertir la malaltia en salut”. També ha remarcat que les taules d’aliments de Ph neutre són una bona guia per a aconseguir rebutjar l’excés d’alcalinitat (tumors, càncer, reuma, artritis, caràcter violent…) i el d’acidesa (depressió, oxidació, leucèmia…). “En produir un estat físic de Ph neutre, se’n van les arrugues, l’excés de pes i la malaltia”, ha afegit.

Des de la regidoria de Sanitat, la regidora Gloria Ivars anima a la participació en aquest curs en el qual s’aprendrà a cuinar i menjar sa amb el mètode que segueix la premissa “som el que mengem”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?