General

Taller de teambuilding al Centre d’Excel·lència de Benissa

Cartell del taller de teambuilding
Cartell del taller de teambuilding

Aquest taller s’ha organitzat amb l’objectiu d’afavorir actituds integradores que fomenten les relacions personals i la comunicació en general, potenciar el sentiment de pertinença a una empresa, reforçar la motivació i l’entusiasme de l’equip i fomentar el desenvolupament de la confiança mútua com a factor indispensable en un equip de treball i en general, promoure actituds positives i proactives cap al treball en equip.

Aquest curs serà impartit per Ismael Gómez, Professor Associat en Escola Europea de Màrqueting i Empresa, que promourà el desenvolupament d’habilitats com a treball en equip, integració, compromís, comunicació interpersonal, motivació… i s’impulsaran valors com la innovació, economia real, l’excel·lència en el treball i l’esforç personal, entre d’altres.

Per açò des de l’EOI i l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb AFIC-CREAMA, han organitzat aquesta jornada on experts en la matèria van a facilitar als empresaris i autònoms, coneixements i ferramentes útils per a millorar i incrementar els seus negocis.

Serà al Centre d’Excel·lència, dijous que ve 15 d’octubre en horari de 16.00  a 21.00h. Els interessats poden inscriure’s cridant a AFIC-CREAMA al 965732100 o enviant les seues dades a jribes@creama.org . L’assistència és totalment gratuïta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?