General

Reiniciem Benissa demanarà explicacions urgents al batle per la contractació directa del despatx de Juan Pablo Agulló

Logo de Reiniciem Benissa
Logo de Reiniciem Benissa

Davant la notícia apareguda ahir al diari El Mundo, “La trama de Rus apunta al despatx d’advocats de David Serra” on es vincula directament a la trama corrupta investigada en la Diputació de València amb el despatx de David Serra, Reiniciem Benissa vol mostrar la seua preocupació.

Cal recordar, que l’any passat el magistrat José Ceres va processar a David Serra per la seua implicació en la Gürtel i aquest va presentar la seua dimissió com a diputat autonòmic del PP.

Un any abans, Serra, va començar a exercir d’advocat en el bufet “Estudi General Advocats i Assessors”. Com a únic administrador d’aquest despatx figura, segons la notícia, Juan Pablo Agulló, advocat contractat de manera directa durant molts anys per a la defensa jurídica de l’Ajuntament de Benissa.

És per això que en la Junta de Govern Local de hui, el representant de Reiniciem Benissa en eixe òrgan, Fer López Corsi, demanarà explicacions al batle Juan Bautista Roselló en relació a aquesta notícia que torna a relacionar indirectament el nostre Ajuntament amb presumptes corruptes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?