General

Reiniciem Benissa demana la creació d’un pla municipal de prevenció d’incendis forestals

Bèrnia
Bèrnia

L’Ajuntament de Benissa en ple, el passat 13 de setembre, va aprovar el nomenament de Bernat Capó com a fill predilecte de la localitat. Aquesta iniciativa, nascuda de la ciutadania, va comptar amb el suport de totes les forces polítiques per unanimitat. Reiniciem vol felicitar a Bernat Capó per eixe merescut reconeixement darrere de molts anys treballant pel nostre poble.

Reiniciem Benissa, denuncia, tal com ho va fer fa mesos, la mala utilització dels procediments del ple, ja que el grup popular empra les mocions d’urgència per fer lluita política contra les autoritats autonòmiques en compte de primar les necessitats locals. Els interessos dels benissers i les benisseres estarien millor defensats si les qüestions es treballaren prèviament en les comissions adients, que és on en realitat es poden oferir solucions i plantejar alternatives als problemes que ens ocupen, no en el mateix ple.

Reiniciem va recolzar la moció contra els incendis de Compromís, malgrat que cal continuar treballant-la de forma permanent en la comissió informativa d’Urbanisme i Medi Ambient. A banda, demana a l’ajuntament, tal com anava en el seu programa electoral, que comence urgentment la redacció d’un pla municipal de prevenció d’incendis forestals, que evite les greus situacions viscudes recentement als pobles veïns.

Des de la plataforma ciutadana es demana a l’ajuntament que, davant la votació per instaurar la jornada continuada als centres educatius de primària, millore els canals de comunicació entre equips docents, associacions de pares i mares i la mateixa regidoria d’educació per tal d’aclarir els dubtes que tant preocupen a moltes famílies benisseres.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?