General

Presenten el V Festival Benèfic AECC Benissa

Moisés Ferrer i Pepa Martí presenten el Festival Benèfic AECC Benissa de 2013
Moisés Ferrer i Pepa Martí presenten el festival

Aquest matí ha tingut lloc la presentació del Vé Festival Benèfic organitzat per l’Associació contra el Càncer de Benissa en col·laboració amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benissa, a la qual han assistit el president local, Moisés Ferrer i la regidora de Cultura, Pepa Martí. El festival se celebrarà en dues sessions, una el dissabte 23 de febrer a les 19.00 i l’altra el diumenge 24 de febrer a la mateixa hora, al Centre d’Art Taller d’Ivars.

Enguany el festival comptarà amb les actuacions totalment desinteressades dels vocalistes Reme i Pascual Giner, Rocío Cabrera, Lionel Jordan, l’Orquestra Si Fa Sol, les coreografies de Baila con Montse i Art Performance i l’humor de les Ueles, i serà presentat per Raúl Martínez. A més, en finalitzar cada sessió se sortejarà entre els assistents un sopar per a dues persones, per cortesia dels Restaurants de Benissa Bon Gust i Casa Eusebio.

Les entrades, que tenen un cost de 5 euros, estan ja a la venda als següents establiments de Benissa: Óptica Giner, Joieria Carralo, Bazar el Cup i Perruquería Luisa. Tots ells tenen també entrades de fila zero per a aquelles persones que no puguen assistir al festival i vulguen col·laborar amb l’associació. A més, les entrades poden reservar-se per a recollir-les en taquilla el dia de l’esdeveniment enviant un correu electrònic a l’adreça info@aeccbenissa.org indicant el nom de qui realitza la reserva, el nombre d’entrades a reservar i el dia escollit.

Segons el president de l’AECC de Benissa, Moisés Ferrer, “aquesta és una magnífica oportunitat per a gaudir d’una vesprada entretinguda, col·laborant a més amb una causa que ens afecta a tots, ja que la totalitat dels fons recaptats es destinaran a finançar els programes que té en marxa l’Aecc per a lluitar contra el càncer”.

Per la seua banda, la regidora de Cultura, Pepa Martí, ha agraït “a tots els membres de l’associació l’esforç que realitzen dia a dia, de forma especial al seu president, Moisés Ferrer i animar-los perquè continuen desenvolupant l’excepcional treball que aquesta associació duu a terme al nostre municipi”.

Més informació al següent enllaç.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?