General

Presentació del Pla de Participació Pública de l’estudi de paisatge previ a la redacció del Pla General de Benissa

Terme Municipal de Benissa
Terme Municipal de Benissa

Aquest dilluns tindrà lloc a la Seu Universitària de Benissa (20.00h) una sessió informativa per a presentar el Pla de Participació Pública de l’estudi de paisatge, una acció que forma part del conjunt de treballs previs a la redacció del Pla General Estructural de Benissa.

El Pla de Participació Pública de l’Estudi de Paisatge és la ferramenta amb la qual els habitants de Benissa poden participar en les decisions que determinaran el futur del municipi, partint de l’observació, protecció i posada en valor del seu paisatge.

El mateix dia també es realitzarà un taller amb els estudiants de secundaria de l’IES Josep Iborra, a les 10.00h. La següent acció será el diumenge 18 a les 9.00h, on es realitzarà un recorregut participatiu ‘Per la Benissa que vols’, eixint del parking del CEIP Manuel Bru. En aquest cas caldrà confirmar inscripció enviant un e-mail a estrategia.territorial@ajbenissa.es o cridant a l’Ajuntament, al Departament d’Urbanisme.

Des de la regidoria d’Estratègia territorial urbana, Mari Carme Ronda anima a que la ciutadania de Benissa participe als actes programats, ja que “són fonamentals per a poder definir la millor versió possible del nostre poble, sempre pensant en el present i en el futur de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?