General

Posen en marxa el pla municipal de prevenció de drogodependències

Xerrada sobre drogues a l'IES Josep Iborra de Benissa
Xerrada sobre drogues a l’IES Josep Iborra

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, mitjançant la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives), està desenvolupant durant aquest mes de maig el pla municipal de prevenció de drogodependències.

Durant aquesta setmana, la tècnic de la UPCCA, Paloma Andrés, en col·laboració amb un agent de la policia local, fa xerrades sobre matèria legal en alcohol i drogues dirigides a alumnes de primer de Batxiller i de 3r d’ESO de l’IES Josep Iborra.

També s’han programat accions de prevenció sobre el tabac per a alumnes de 6é de primària de les dos escoles públiques els dies 19 i 27 de maig. A més, el dia 22 de maig els alumnes de 2n d’ESO, podran gaudir de la representació teatral “Mimarte”, inclosa dins del programa de prevenció de l’alcohol, una activitat que ha sigut finançada per la Diputació.

Finalment, els dies 29 de maig i 5 de juny, la UPCCA realitzarà unes xerrades sobre els conceptes bàsics en drogrodependències i les drogues més consumides dirigides als alumnes d’atenció a domicili de Creama.

Segons declaracions del regidor de Joventut, Jorge Ivars, “creiem que la prevenció és la millor arma que tenim per a lluitar contra les conductes addictives. És necessària l’educació i una bona informació dirigida als més joves”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?