General

Organitzen un curs d’orientació laboral per a joves de Benissa

Jorge Ivars, regidor de Joventut de Benissa
Jorge Ivars, regidor de Joventut de Benissa

La Diputació d’Alacant, en col·laboració amb la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat un “Curs d’Orientació Laboral” que es desenvoluparà del 10 al 14 de desembre.

El curs, compost de 18 hores lectives distribuïdes en 5 dies, serà eminentment pràctic i es basarà en l’adquisició de coneixements per a la seua posterior aplicació en situacions reals.

Els assistents podran adquirir els coneixements i habilitats necessàries per a moure’s en el mercat laboral, aprendre a saber autoavaluar-se per competències, realitzar un pla de recerca d’ocupació eficaç, adquirir la capacitat de redactar un currículum i saber portar un procés de selecció en totes les seues variants.

Els continguts de les sessions es basaran en els següents ítems: el mercat de treball, recursos disponibles per a la recerca d’ocupació, objectius i possibilitats professionals personals, l’ús de les eines bàsiques de recerca d’ocupació, la recerca activa d’ocupació i una introducció al màrqueting personal.

El curs es desenvoluparà els dies 10,11, i 12 de desembre de 17.00h a 21.00h a la Seu Universitària i els dies 13 i 14 de desembre, de 17.00 a 20.00 al Casal Jove. Les inscripcions han de fer-se al Casal Jove, mitjançant l’email casaljove@ayto-benissa.es o cridant al 96 573 23 52.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?