General

Organitzen tallers de consum per a alumnes de les escoles

Amb motiu del Dia Mundial dels Drets del Consumidor, dilluns que ve 15 de març, la Regidoria de Consum de l’Ajuntament de Benissa ha organitzat uns tallers dirigits als alumnes de cinqué i sisé de primària de les escoles públiques Pare Melchor i Manuel Bru, que es faran en dues sessions, el dilluns 15 i dimecres 17 de març.

Amb aquests tallers s’intentarà inculcar als alumnes bons hàbits a l’hora de triar els productes que conformen el “carro de la compra”, explicant-los que sempre hi pot haver una alternativa ecològica i respectuosa amb el medi ambient i els drets humans.

Els participants també aprendran quins són els impactes que causa el consum “insostenible” i participaran en un col·loqui on coneixeran els conceptes de comerç just, agricultura i ramaderia ecològica, etc.

Segons ha comentat el regidor de Consum, José María Serna, “En la línia en què estem treballant des de l’ajuntament tenim clar que el consum responsable i de respecte cap al medi ambient s’ha de fomentar des d’edats primerenques”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?