General

Nou màxim en la taxa d’incidència de coronavirus a Benissa amb la Fira i Porrat de Sant Antoni a prop: 4394,05

Coronavirus
Coronavirus

La taxa d’incidència del coronavirus a Benissa supera els seus registres anteriors i ja es troba en els 4394,05 casos per cada cent mil habitants. En nombres absoluts, hi ha 496 persones positives en COVID-19 en els últims catorze dies. Aquesta situació ha fet que un bon nombre de les aules dels centres educatius del municipi s’hagen hagut de confinar, ja que el protocol marca que si hi ha més de cinc xiquets positius en una classe, s’ha de procedir d’eixa forma.

El fet és més greu, si cap, perquè aquest cap de setmana comença la Fira i Porrat de Sant Antoni a Benissa, amb una programació que reprén els temps prepandèmia, excepte algunes absències destacades com la de vehicles nous i d’ocasió i maquinària agrícola. En altres municipis com Dénia s’ha decidit ajornar els actes de Sant Antoni i a Ondara el Mig Any de Sant Jaume.

Per altra banda, fa uns dies el Sindicat de Facultatius i Professionals de Sanitat Pública (SIMAP), va publicar un article denunciant la saturació dels centres sanitaris de la comarca i es preguntava si “té sentit que les autoritats governamentals i sanitàries seguisquen amb la seua política d’inhibició davant la situació de la pandèmia i, sobretot, davant la situació del sistema sanitari”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?