General

Mor una nova persona a Benissa a causa de la COVID-19

coronavirus
coronavirus

La pitjor dada de la segona ona a la Marina Alta. En cap de les actualitzacions dels últims mesos s’havien notificat quatre defuncions. El coronavirus torna a mostrar la seua cara més cruel. Des de divendres passat han perdut la vida dos pacients de Teulada-Moraira, un de Benissa i un altre de Calp. Des que va començar la pandèmia, 34 veïns de la comarca han mort després d’infectar-se.

Els nous contagis notificats ahir per la Conselleria de Sanitat baixen a 45. El divendres, en l’anterior actualització, arribaven als 76. La Marina Alta està en una muntanya russa. Els contagis pugen en les dades que es faciliten els divendres i descendeixen en les dels dimarts. Ara mateix els casos actius (confirmats amb prova PCR en els últims 14 dies) són 199.

En aquests tres dies, s’han infectat 12 veïns de Dénia, 8 de Xàbia i 5 de Calp. Benimeli, Ondara i Pego sumen cada municipi tres nous casos. Dos nous contagis s’han donat a Benissa i altres dos a Teulada-Moraira. Sumen un nou cas Beniarbeig, Castell de Castells, El Verger i Gata de Gorgos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?