General

Mollà al batle: “primer que demane perdó i després que dimitisca”

“Convide la ciutadania per tal que vaja al ple del dimarts” després que “ens haguem vist deprestigiats com a poble” en cometre’s “la bestiesa més gran de la història de Benissa”. Isidor Mollà es va mostrar ahir realment susceptible amb la situació del cementeri la responsabilitat del qual va atribuir “al batle i els palmeros que també van donar la permuta en la comissió de govern de 2001″.

De tal manera que “només podem exigir al batle que primer demane perdó i que després dimitisca” a més de que de forma immediata es porte a terme “la recuperació de totes les restes que han estat llançades pel terme i siguen reposades al seu lloc original” per a després “discutir com se li ofereix una altra parcel·la al propietari actual”.

Responsabilitat jurídica

“Isidor Mollà no és el responsable i és Juan Bautista Roselló qui haurà de respondre per aquesta barbaritat jurídica -en referència a la permuta-“, va concloure el portaveu del CIBE-Bloc. Mentrestant, l’únic denunciat fins ara, per possible profanació de cadàvers i violació de sepultures, segueix sent l’amo del terreny.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?