General

Metges del centre de salut lamenten que dubten de la seua professionalitat

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 28 d’agost de 2009:

Els metges de família del Centre de Salut de Benissa van lamentar ahir que les mares que porten els seus fills a la consulta dubten de la professionalitat dels facultatius que els atenen, segons van declarar algunes mares consultades per LAS PROVINCIAS, arran de la campanya de recollida de signatures que s’ha posat en marxa per a reclamar l’adscripció a aquest centre d’un pediatra.

Segons van comentar els professionals, la metgessa de família que des de fa un any atén els xiquets, encara que no està en possessió de l’especialitat “té una dilatada experiència amb menors, ja que ha estat alguns anys a l’àrea de Pediatria de l’hospital 9 d’Octubre de València, concretament a l’àrea d’Urgències.

A més, van assenyalar que no ha rebut cap queixa de pacients o usuaris, ans al contrari, la seua tasca ha sigut reconeguda. Les mares van declarar que no es fiaven ni de la prescripció de receptes, i que per això contrastaven diagnòstics amb pediatres privats o d’altres centres de salut. “Si no es refien de nosaltres per què vénen a la consulta?” es van preguntar molests. Els facultatius entenen que se sol·licite un especialista en pediatria, però no a costa de dubtar de la seua professionalitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?