General

Més de cinquanta assistents en la presentació del pla de dinamització del Moscatell de la Marina Alta

Presentació del pla de dinamització del Moscatell de la Marina Alta
Presentació del pla de dinamització del Moscatell de la Marina Alta

El Departament d’Agricultura va presentar ahir el pla de dinamització i posada en valor del moscatell de la Marina Alta, un projecte madur, seriós i responsable amb el qual es pretén continuar impulsant i promocionant no sols una de les millors varietats de raïm a tot el món, sinó també un model de vida i una manera d’entendre l’agricultura des de la riquesa que aporta la proximitat. “Afecte, passió i amor pel que és nostre són l’única manera de continuar creixent i deixar un llegat rural autèntic a les pròximes generacions”, ha dit el regidor de l’àrea, Adrian Ivars.

Durant la jornada, que va tindre lloc a la Seu Universitària, es va presentar un logotip que engloba els tres usos del moscatell: vi, raïm de taula i pansa. Amb eixa imatge es pretén vestir, a través d’una estratègia d’unitat promocional, tot el contingut del pla.

Algunes de les activitats incloses en el citat document que ahir es va exposar davant més de cinquanta persones, són concursos fotogràfics, concursos de moscatell de raïm fresc, de vi, xarrades temàtiques, jornades formatives o activitats pràctiques amb prescriptors d’altres regions, entre d’altres.

Segons ha dit Adrian Ivars, “després de prendre el pols als diferents municipis de la comarca, tenim el convenciment que amb aquest projecte anirem agafats de la mà en la promoció del raïm de moscatell”. I és que, a la jornada van assistir batles de diferents municipis de la Marina Alta que van mostrar el seu interés i, a més, van manifestar la voluntat de desenvolupar accions conjuntes de col·laboració.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?