General

Més de 200 alumnes eixen al carrer per a ser agents de mobilitat sostenible

Més de 200 alumnes de 4t i 5é de primària de les escoles públiques de Benissa, “Pare Melchor” i “Manuel Bru”, van eixir ahir al carrer per a formar “Patrulles Infantils” i convertir-se en agents de mobilitat sostenible per un dia.

La campanya va tindre molt d’èxit ja que els xiquets s’ho van passar molt bé posant “multes sostenibles” a tots aquells vehicles que estaven mal estacionats. Els xiquets van sol·licitar en les multes que els conductors respectaren les normes de circulació i fomentaren la mobilitat sostenible.

Aquesta activitat forma part d’una campanya de mobilitat sostenible en què la Conselleria dŽInfraestructures i Transport ha subvencionat 6.000 euros i que es completa amb xerrades en ambdues escoles i l’Institut i un concurs de dibuix. Tots aquests projectes s’emmarquen dins de les línies d’actuació encaminades a reduir les emissions de CO2, un compromís que va adquirir el municipi en el conveni signat al Pacte de Batles.

Segons ha comentat el regidor José María Serna, “he gaudit com mai veient com els xiquets de Benissa es divertien fent classes de mobilitat sostenible per un dia als adults”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?