General

Més de 130 persones van gaudir aquest pont de la IV Marxa del Fuji

Els participants en la IV Marxa del Fuji
Els participants en la IV Marxa del Fuji

Durant el darrer cap de setmana, el Grup de Muntanya Margalló va organitzar la IV edició de la marxa en homenatge a un dels seus creadors fundacionals, José Miguel Crespo Fullana “Fuji”.

La marxa tenia una dificultat alta, ja que tenia una distància de 74 Kms i 3000 metres de desnivell positiu a superar en tres etapes, unint les poblacions de Benissa i Benilloba.

La primera etapa va transcòrrer pels camins dels murterets, Gorgos, Font d’Aixa, senda del Llibre (per a ascendir el Castell d’Aixa) i camins de pedra i aigua fins a Murla, on els 140 participants hi van pernoctar al trinquet donada la intensa pluja.

Durant la segona etapa, la més llarga de les tres (28 km), es va remuntar fins el Coll dels Badalls per poder crestejar per tot el llom del mític “Cavall Verd” i arribar al Coll de Garga. Baixada fins el Pla de Petracos i remuntada aigües amunt del barranc de Malafí per a passar la nit a Benimassot.

La tercera etapa, la més curta, va pujar a l’Alt de la Caseta de la Neu de la serra d’Almudaina, descens fins al Riu Frainós amb pas obligat per l’om mil·lenari de Millena i el Salt del Molí. Arribada a Benilloba amb festa final.

L’experiència d’aquesta IV Edició ha resultat íncreíble, no sols per l’itinerari, sino per l’ambient i el bon rotllo dels més de 130 participants. Evidentment, després de rebrer felicitacions per part dels senderistes, el G.M. Margalló, se sent amb força, tot i el desgast que comporta organitzar una marxa d’aquestes característiques, d’organitzar la pròxima edició per a poder “fer camí, descobrir cultura, sent Natura…”

Gràcies a tots i el any vinent més i millor!


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?