General

Marina Salud elimina el consultori mèdic de la costa de Benissa per manca de metges. L’equip de govern de PP i CIBE en fa responsable a Conselleria i genera polèmica a les xarxes socials

Imatge de les xarxes socials de l'Ajuntament de Benissa
Imatge de les xarxes socials de l’Ajuntament de Benissa

Marina Salud, la concessionària de l’àrea de salut de Dénia que va privatitzar el Partit Popular l’any 2008, ha anunciat recentment que no obrirà els consutoris mèdics de Moraira i Benissa aquest estiu. El motiu, la falta de recursos humans per les males condicions laborals i econòmiques que han fet que aquests facultatius preferisquen treballar en altres àrees on la Conselleria de Sanitat és la responsable del servei.

El consultori mèdic, que va ser establert durant el tripartit progressista de Benissa l’any 2019, atenia unes 5.000 persones entre residents, turistes i visitants esporàdics, els quals ara hauran de desplaçar-se a altres centres.

Polèmica en xarxes socials

Les xarxes socials de l’Ajuntament de Benissa n’han fet responsable a la Conselleria de Sanitat en no haver-los advertit d’aquesta situació. No obstant això, nombrosos usuaris han fet veure que la gestió sanitària a la comarca és competència de Marina Salud, criticant l’ús partidista de les xarxes de l’Ajuntament i afegint comentaris negatius sobre l’atenció mèdica que ofereix la mercantil.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?