General

Mans Unides organitza un sopar solidari el pròxim dissabte 9 de novembre per a un projecte d’apoderament i emprenedoria de dones a Bolívia

Cartell del sopar solidari de Mans Unides
Cartell del sopar solidari de Mans Unides

La comarcal de Máns unides a Benissa, Benitatxell, Moraira, Senija i Teulada ha organitzat un sopar solidari el pròxim dissabte 9 de novembre a les 20.30h al Restaurant Canor.

Els beneficis obtinguts es destinaran a l’organització boliviana Tijaraipa, la qual porta endavant un projecte d’apoderament i emprenedoria de dones quítxues a tres barris de Cochabamba i Tiquipaya. Aquestes dones provenen de zones mineres o del camp, es troben en una estat precari i pateixen racisme pel seu origen indígena.

Amb els diners recaptats es portaran a terme diversos tallers de formació en gestió organitzativa i lideratge, gènere, defensa dels drets de les dones indígenes i impuls d’activitats productives, entre d’altres.

El cost total del projecte és de 93.613 euros i d’ell es beneficiaran 250 dones de forma directa i més de 1000 persones de forma indirecta.

Les persones interessades poden reservar els tiquets per al sopar per 32€ a les tendes de Clara Domènech, Joieria Carralo i Òptica Giner.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?