General

Les filaes de Moros i Cristians de Benissa reciclen més de 24.700 envasos de vidre durant les festes

Lliurament de premis de la campanya "La reconquesta del vidre"
Lliurament de premis de la campanya “La reconquesta del vidre”

La Reconquesta del Vidre, una iniciativa engegada per l’entitat Ecovidrio, en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Benissa, va recuperar 6.500 kg d’envasos de vidre, l’equivalent a més de 24.700 envasos, durant les festes de Moros i Cristians de Benissa en els contenidors assignats a la campanya.

Amb aquesta xifra Benissa se situa en la primera posició del rànquing Dolçaines, en reciclar cada persona 12,62 kg d’envasos de vidre, a l’espera de conèixer els resultats de la resta de poblacions participants.

D’altra banda, la filà guanyadora del sorteig del miniglú i el lot de productes de la terra va ser la de les Beduïnes, que en l’acte de lliurament va estar representada per Esther Gimeno Ivars i Silvia Ramírez Buigues, acompanyades per Juan Miguel Ortolá Ferrer, el nou President de l’Associació de les Festes de Moros i Cristians de Benissa, Doménec Miralles, regidor de Festes i Rubén Moncho, de Benissa Impuls.

Domènec Miralles ha assenyalat que “sis tones i mitja és una xifra important per a aquesta acció de reciclatge en les Festes de Moros i Cristians, per la qual cosa la valoració és molt positiva”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?