General

L’assistència multitudinària a les activitats permeten un balanç altament positiu de la Fira i Porrat de Sant Antoni en el segon cap de setmana

Danses valencianes a la plaça
Danses valencianes a la plaça

Aquest segon cap de setmana de fira s’ha caracteritzat, igual que la setmana anterior, per la important assistència de públic a les nombroses activitats programades.

De nou, l’oratge ha permés el correcte desenvolupament de tota l’agenda programada, la qual cosa ha suposat que activitats com el concert programat de la banda de Benissa o el túnel del vi, celebrat durant aquests tres dies, destacaren amb força i permeteren al nombrós públic visitant, gaudir amb el tast de productes típics de la terra que tenen en aquesta fira un perfecte aparador comercial.

En aquesta ocasió, el plat fort, organitzat el diumenge va permetre assistir al tradicional concurs de paelles que en aquesta ocasió comptava amb l’ingredient d’espinacs i abadejo com a protagonista i que després d’una renyida lluita va oferir el següent quadre de guanyadors: un primer premi per als Festers Puríssima Xiqueta 2019, un segon premi per a la Filà Califes i un tercer premi per a la Penya Dolor.

De la mateixa manera, l’espectacle de danses populars i l’exhibició de vehicles antics van destacar amb força en una sessió matinal en la qual un públic divers va poder trobar activitats d’acord amb els seus gustos.

Esment especial mereix la celebració, també el diumenge, del Dia de la Bicicleta, una activitat plenament consolidada que va comptar amb una altíssima participació, posant en relleu la importància i la penetració que aquest mitjà de transport va adquirint, especialment, entre els més joves.

Amb l’èxit d’aquest cap de setmana, la Fira i Porrat de Sant Antoni encara la seua recta final, una setmana encara plena d’activitats i un cap de setmana en el qual la Fira Medieval ocuparà tot el protagonisme servint de cloenda, amb nombrosos esdeveniments, a una nova edició en la qual nombroses entitats del municipi s’han implicat en l’organització.

Per la seua part, Domènech Miralles comparteix que “Estic molt content de la gran afluència de persones i participació que Benissa ha rebut aquest cap de setmana. És d’agrair el treball de totes les associacions participants en les activitats programades i a tots els comerços que van participar en el tast de tapes típiques de Benissa” a més afegeix que “En relació al Túnel del Vi es tenia prevista una venda de 1000 tiquets i es van arribar a vendre 1200, la qual cosa indica una estupenda resposta cap a aquesta activitat”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?