General

L’Ajuntament organitza un curs per a posar en marxa negocis a joves d’entre 13 i 18 anys

Presentació del curs de negocis per a joves
Presentació del curs de negocis per a joves

Del 7 al 10 d’abril els joves de 13 a 18 anys tindran l’oportunitat de convertir les seues idees en una oportunitat gràcies al taller “Fast Emprending. Eres capaç d’idear un negoci en 4 dies?”, organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb el Recetario Financiero.

Segons els organitzadors, els xiquets i joves és necessari que coneguen totes les ferramentes que els ajudaran a créixer com a adults econòmicament pròspers i independents. A més, és imprescindible potenciar els seus talents, habilitats i actituds emprenedores que enfortisquen la seua autoestima i tinguen confiança en ells mateixos per a enfrontar-se amb èxit als reptes i desafiaments de la vida cada vegada més complexos.

Enguany, la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Benissa amb la col·laboració de l’Escola de Joves Emprenedors (EJE Benissa) del Recetario Financiero®, ofereix una activitat pionera orientada a donar-li protagonisme als joves amb idees, entusiasme i creativitat que desitgen rebre un impuls per a convertir les seues idees en una oportunitat.

Durant quatre dies consecutius, els joves treballaran en diferents tallers d’1.30h de durada amb l’objectiu d’idear una iniciativa empresarial que tinga el potencial de millorar el seu entorn i el de la comunitat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?