General

L’Ajuntament de Benissa i l’EOI impulsen l’ocupació juvenil

Cartell de la formació
Cartell de la formació

L’Ajuntament de Benissa i L’Escola d’Organització Industrial, fundació pública de la Secretària General d’Indústria i PIME del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, posen en marxa el Programa de Formació per a Joves. Aquest projecte busca incrementar les oportunitats d’ocupació de les persones joves i comptarà amb un pressupost de 150.000 € en 2021.
Després de la signatura d’un conveni de col·laboració entre totes dues entitats el mes de setembre de l’any passat, s’han detectat aquells sectors econòmics que ofereixen una millor perspectiva de futur per als joves a la Marina Alta. Fruit de tot això es posaran en marxa diferents accions formatives específiques que s’han determinat per a cada sector.

La programació docent s’inicia el mes de febrer amb el curs de Màrqueting Digital, després del qual s’iniciarà el curs en Iniciació a la Programació, el curs de Tècnic en Logística i el curs d’eCommerce. Els requisits per a beneficiar-se de la formació específica passa per tindre entre 16 i 30 anys i ser beneficiari del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Aquests cursos s’impartiran en format online a través de la plataforma formativa d’EOI, a causa de la situació derivada de la COVID-19.

Les inscripcions a aquests programes formatius es podran sol·licitar a través de la pàgina web www.eoi.es. Tots els programes són gratuïts per als assistents, atés que compta amb cofinançament del Fons Social Europeu, formant part de la iniciativa d’Ocupació Juvenil.
Més informació i inscripcions: www.eoi.es eoimediterraneo@eoi.es


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?